همه چیز درباره کاشت ابرو طبیعی
همه چیز درباره کاشت ابرو طبیعی
Blog Article
این امر می تواند وقت گیر بوده و نیاز به برنامه ریزی داشته باشد.
درباره مدل ابروی خود، باید به یاد داشته باشید که نحوه رشد ابروها در ناحیه سر، تنه و دم ابرو با یکدیگر متفاوت هستند. علاوه بر این، نواحی مختلف ابرو در طول و ضخامت نیز با یکدیگر تفاوت دارند. همه این مسائل باید در تعیین مدل کاشت ابرو طبیعی دخیل باشند.
کاشت ابرو نیز مانند کاشت مو، یک عمل دائمی است که در آن از پشت سر بیمار مقدار موی مشخصی برداشته می شود و در ناحیه ی ابرو پیوند داده می شود. برای این کار دو روش محبوب وجود دارد که به شرح زیر است:
از طرف دیگر، شرایط پوست پس از تاتو نیز بسیار مهم است. افرادی که بلافاصله پس از انجام تاتو قصد دارند کاشتن ابرو انجام دهند، باید توجه داشته باشند که پوست ممکن است هنوز آسیب دیده باشد و احتمال عفونت وجود دارد.
همچنین باید از تعریق زیاد، شستشوی نامناسب و استفاده از لوازم آرایشی روی ناحیه کاشت اجتناب کرد. پزشک ممکن است پمادهای خاصی برای کاهش التهاب تجویز کند که بهتر است طبق دستور استفاده شوند.
بسیاری از افراد سؤال می کنند که آیا مزوتراپی پس از کاشتن ابرو ضروری است یا خیر. پاسخ به این سؤال مثبت است؛ اگر می خواهید بهترین نتیجه را از کاشت ابرو کسب کنید، مزوتراپی توصیه می شود.
هزینه کاشت ابرو به تعداد فولیکول های مورد نیاز شما برای کاشت بستگی دارد. از این رو، این هزینه در متقاضیان مختلف با یکدیگر فرق دارد و نمی توان گفت که هزینه این عمل برای همه افراد مشابه است.
به طور کلی، برای یک کاشت طبیعی و مناسب، معمولاً بین ۲۰۰ تا ۵۰۰ گرافت برای هر ابرو نیاز است.
تورم نیز یکی دیگر از عوارض شایع کاشتن ابرو است، برای پیشگیری از تورم اقدامات زیر می تواند کمک کننده باشد:
همچنین، او باید سابقه پزشکی مثبت و کارنامه ای از انجام موفقیت کاشت ابرو آمیز پیوند ابرو داشته باشد.
عوارض جانبی موقتی: بعد از عمل، التهاب و قرمزی در ناحیه پیوند طبیعی است و معمولاً در چند روز اول رخ می دهد.
اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که به خاطر داشتن ابروهای کم پشت احساس بدی نسبت به چهره خود دارید، خواندن این مقاله به شما کمک می کند. شما با مراجعه به کلینیک معتبری برای کاشت ابرو طبیعی می توانید فرم دلخواه خود را به ابروهای خود بدهید و چهره ای جذاب داشته باشید.
کاشت ابرو با بی حسی موضعی انجام می شود. جراح فولیکول های مو را از پشت سر با یک میکرو پانچ (منگنه دستی) مخصوص بر می دارد. سپس در ناحیه ی پوست ابرو برش های ریزی را ایجاد کرده و پیازهای مو را یکی یکی پیوند می دهد.
عموما دلیل جوشهای پوستی بسته شدن منافذ پوست در اثر فعالیت و تکثیر باکتریهای فلور نرمال سطح پوست در متابولیزاسیون چربیهای سطحی یا عمقی پوست است، زمانی که کاشت ابرو نیز انجام میشود طبیعی است که ناحیهی پیوند زده شده دچار تورم شود و پوست مستعد بسته شدن منافذ و ایجاد جوش بیشتر باشد.